Vi bygger till

Prästgårdsängen växer.

När Prästgårdsängen byggdes på 1960-talet är var det hypermodernt. Arkitekturen präglades av smarta lösningar, påkostade material och ett öga för detaljer. Här skapade man en plats där människor ville bo. Länge.

Snart kan vi bjuda in fler till vårt populära kvarter. Prästgårdsängen byggs till för att tillgodose nästa generations visioner, drömmar och behov. Här förvaltar vi ursprungstankarna och skapar en plats där människor vill bo i 60 år till. Minst.

Möjligheternas boende.

Arbetet med att utforma framtidens tillskott är påbörjat men ännu inte färdigt. Det som är klart är att vi ska bygga runt 400 nya bostäder samt affärslokaler i området. Två fastigheter får en tillbyggnad på höjden och lägenheter med vidsträckt utsikt i flera väderstreck.

Vi blir fler – och en del av staden.

Byggprojektet delas in i 3–4 etapper. Merparten av lägenheterna kommer att vara hyresrätter och fördelas via vår interna bostadskö. Är du intresserad av att bo här? Ställ dig gärna i kön – Det kostar ingenting.

Ställ dig i bostadskön

Följ utvecklingen.

Prästgårdsängen ägs och förvaltas av Örgryte Bostads AB. Är du nyfiken på vad vi planerar i området? I vårt nyhetsbrev blir du först med det senaste när arbetet drar igång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev